newsletter
Sunt de acord sa primesc pe email ofertele Tradcom.ro
... mai multe detalii
curierat gratuit

 

Acte necesare pentru obtinerea cazierului judiciar:

Pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar trebuie sa va adresati organelor de politie de la locul de nastere sau de domiciliu cu urmatoarele acte:

chech Act de identitate valabil (buletin de identitate/carte de identitate/carte de identitate provizorie, pasaport – numai pentru cetatenii romani domiciliati in strainatate, pasaport/act de identitate eliberat de autoritatile romane pentru cetatenii straini, apatrizi);
chech Timbru fiscal, in valoare de 1 leu;
chech Chitanta in valoare de 5 lei - doar in cazul eliberarii documentului in regim de urgenta (3 zile lucratoare).

Alte informatii utile:

  » Taxa de urgenta, trebuie achitata numai la unitatile Trezoreriei Statului de pe raza de domiciliu a solicitantului si la oficiile postale care au incheiat contracte de prestari servicii cu aceste unitati de trezorerie, in conformitate cu prevederile O.G. nr. 29/2005.
  » Persoanele domiciliate/rezidente in strainatate pot solicita certificat de cazier judiciar prin intermediul misiunilor diplomatice sau oficiilor consulare ale Romaniei.
  » Certificatul de cazier judiciar se poate elibera in regim normal (10-30 zile lucratoare) si in regim de urgenta (3 zile lucratoare).
  » Certificatul de cazier poate fi obtinut si de catre o alta persoana, mandatata in acest scop de catre titular, prin procura notariala.
  » Certificatele de cazier judiciar au valabilitate de 6 luni de la data eliberarii si numai in scopul pentru care au fost eliberate.

  » Aceste informatii au fost preluate de pe site-ul Politiei Romane
[ www.politiaromana.ro ]

Afla mai multe:
  » Acte necesare obtinerii autorizatiei de traducator
  » Conditii pentru a deveni traducator autorizat
  » Ce trebuie sa faca un traducator dupa obtinerea autorizatiei
  » Detalii obtinere atestat de la Ministerul Culturii si CultelorNOTA: Informatiile prezentate au caracter informativ. Nu ne asumam responsibilitatea privind valabilitatea si corectitudinea lor.
 
CONTACT RAPID

Email: contact@tradcom.ro

NOTA:
Pentru eficientizare, documentele ce necesita traducere pot fi trimise prin e-mail.
ORAR

L – V orele: 09 ºº – 18 ºº
S orele: 09 ºº – 14 ºº
D - Nu se primesc comenzi

Total utilizatori unici: 174609        Utilizatori unici azi: 65        Total click-uri: 743305        Click-uri azi: 143
feedback tradcom.ro